Nettverket ble lansert tirsdag 13. juni, og vi satte pris på  at lanseringen samlet mange relevante aktører. Vi vil takke alle som møtte opp, og er spesielt takknemlige for de flotte presentasjonene til Erik Agner i Polypure og Anne Aasprong i SoftOx. Polypure og SoftOx Solutions er to helt forskjellige og veldig interessante representanter for bransjen, og er to av selskapene Catapult Life Science allerede har etablert samarbeid med.

Medlemsskap i Nettverket vil gi tilgang til assistanse med å finne samarbeidspartnere og etablere prosjektsøknader til Virkemiddelapparatet, og vi håper at flest mulig vil melde seg inn. Ved å klikke på linken under kan man laste ned Medlemsbrevet som utgjør «kontrakten» mellom medlemmet og nettverket Life Science Pilot.

Et viktig poeng er at for større organisasjoner/bedrifter, kan enkeltpersoner registrere seg som personlig kompetansepersoner, og være medlem gjennom moderorganisasjonen.  Dersom personen ønsker å bidra i kraft av seg selv, som konsulent, f.eks., må vedkommende tegne eget medlemskap.

Dersom man bare ønsker informasjon om prosjektaktiviteter, er det mulig å sette seg på liste for Nyhetsbrev.

Et detaljert registreringsskjema for registrering av nøkkelkvalifikasjoner for potensielle bidrag inn i prosjektkonsortier vil bli sendt ut til alle medlemmer og registrerte kompetansepersoner i nær fremtid.

Vennlig hilsen
Astrid Hilde Myrset
Daglig leder / CEO
Catapult Life Science AS